Ga naar de inhoud

Stremming Hoofdstraat Exloo (N34 – Exloo)

dinsdag 26 juni 2018

Op woensdag 4 juli en - indien nodig - op donderdag 5 juli is de Hoofdstraat in Exloo, tussen de Bosrand in Exloo en de aansluiting met de N34, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen 08.30 en 15.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de weg voor doorgaand verkeer gestremd. Verkeer wordt omgeleid via Odoorn. Houdt u rekening met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

 

Wat gaat er precies gebeuren?

Op dit weggedeelte wordt een nieuwe slijtlaag aangebracht. Er wordt een bindmiddel op de weg gespoten dat vervolgens wordt afgestrooid met steenslag. Enkele dagen later wordt het overtollige steenslag opgeruimd.

De werkzaamheden zijn zeer weersgevoelig. De planning is het werk uit te voeren op woensdag 4 juli. Lukt dit niet, dan wordt uitgeweken naar donderdag 5 juli.

 

Openbaar vervoer

Buslijn 59 rijdt vanaf Odoorn rechtstreeks naar de N34 en vervolgens door naar Ees. De bussen rijden tijdens de stremming NIET door Exloo.

 

Vragen

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de heer M. Boertien van de firma Schagen, tel: 06-53382302.